Uitleg over de RRE waardebon regeling

Regeling Verlengd!

De regeling is verlengd totdat het budget op is! De RRE zou tot 31 maart 2021 gelden. Het Rijk heeft deze termijn opgerekt. De regeling in Gemert-Bakel loopt door totdat het hieronder genoemde beschikbare budget op is. Ben er dus op tijd bij!

Ook in Gemert-Bakel kunnen we allemaal ons steentje bijdragen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Simpel door minder fossiele, niet herbruikbare, brandstoffen te gebruiken. Dus minder kolen, aardgas, olie, enz. Daarom helpt het als we allemaal ons huis zuiniger maken, zuiniger zijn met aardgas, elektriciteit en water.

De Regeling Reductie Energie (RRE) is een subsidie van de overheid voor eigenaren van een woning. Zij krijgen via de gemeente een bedrag van € 70 in de vorm van een waardebon. Woningeigenaren in Gemert-Bakel kunnen deze bon in deze webshop besteden. Echter alleen aan producten die voorkomen op de lijst van Milieu Centraal. Maar we hebben het makkelijk gemaakt! Alle RRE producten vind je hier. 

Hieronder staat stap-voor-stap uitgelegd hoe jij als woningeigenaar jouw waardebon kunt verzilveren. heb je geen waardebon ontvangen of ben je die kwijtgeraakt? Vraag die dan aan door middel van het mailformulier onderaan deze pagina of bel ons even.

beschikbaar Heerlijck Duurzaam budget :

€ 1.478,20

Nog minimaal 21 inwoners kunnen hiermee hun waardebon verzilveren!

Wat mag wel
en niet?

Aan de actie zijn een aantal regels verbonden. Het is immers een echte subsidieregeling. Op zich zijn die regels niet superspannend wanneer je jezelf aan de richtlijnen houdt:

  • De waardebon is uitsluitend inwisselbaar door- of namens de persoon aan wie de Gemeente Gemert-Bakel de waardebon heeft doen toekomen. Deze persoon is eigenaar van de woning en de gekochte producten en diensten zijn ten behoeve van de woning de hij/zij bezit.
  • Maximaal 1 waardebon per declarant. De actie eindigt wanneer het subsidiebudget op is.
  • Lees hier alle voorwaarden van de waardebonactie.

Uitleg stap voor stap:

Stap 1

Ga in het menu hierboven naar 'Mijn account' en registreer uzelf. Vul hier de waardebon code in die u vindt op de brief die u van de Gemeente hebt ontvangen. Waardebon code kwijt? Kijk onder aan deze pagina wat u kunt doen.

Stap 2

Wij checken uw gegevens. Kloppen die? Dan sturen wij u een Heerlijck Duurzaam kortingscode toe met € 70 winkeltegoed. Dat is meestal binnen 24 uur na stap 1.

Stap 3

Met uw Heerlijck Duurzaam kortingscode kunt u direct gaan shoppen. Vul uw winkelmandje, log in en kies 'kortingscode toepassen'. Maximaal € 70 wordt in mindering gebracht op het totale aankoopbedrag. Is het orderbedrag hoger dan € 70 ? Dan kunt u het meerdere eenvoudig bijbetalen via iDeal.

Stap 4

U rondt uw order af met een iDeal betaling van € 0,01. Dat is ter verificatie van uw gegevens. Daarmee is uw order geplaatst. U ontvangt direct een bevestigingsmail.

Stap 5

Hebben wij uw duurzame aankopen verzameld, dan worden deze binnen 2 weken bij u thuis afgeleverd: Met elektrisch vervoer of per bakfiets!

Komt u er niet uit, werkt er iets niet of bent u niet zo van de webshops? Bel ons dan gerust want wij willen u graag persoonlijk van dienst zijn! 0492-218977

Werkt uw waardeboncode niet? Bel ons even en wij helpen u verder.

Duurzame producten

Bent u opzoek naar duurzame producten voor in en rondom uw huis?

Betalen en leveren

De producten en diensten die u in de webshop vindt zijn afkomstig van Gemert-Bakelse leveranciers. Dus met uw aankopen steunt u hen en u draagt bij aan de leefbaarheid van ons dorp! Zij zijn het immers die onze verenigingen sponsoren. Uw bestellingen rekent u echter af met Led’s Go Green. Die zorgt ervoor dat de lokale leveranciers betaald worden voor de producten en diensten die u via heerlijckduurzaam.nl koopt.

Uw aankopen worden bij u thuis afgeleverd. Daarvoor maakt Led’s Go Green gebruik van de diensten van per bakfiets.nl, een duurzaam initiatief van Rabauw Craftbeer en Usawa Coffee. Wat niet per bakfiets kan wordt met een elektrische auto gebracht. Met speciale dank aan Vogels Autobedrijf!

Lokaal duurzaam doen!

Bent u opzoek naar duurzame producten voor in en rondom uw huis?

Waardeboncode kwijt of niet ontvangen?

Vul onderstaand formulier volledig in. Na ontvangst controleren wij uw gegevens. Voldoet u aan de voorwaarden? Dan ontvangt u uw waardeboncode per mail. Op werkdagen ontvangt u dezelfde dag antwoord.