Uitleg over de RRE waardebon regeling

Ook in Gemert-Bakel kunnen we allemaal ons steentje bijdragen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Simpel door minder fossiele, niet herbruikbare, brandstoffen te gebruiken. Dus minder kolen, aardgas, olie, enz. Daarom helpt het als we allemaal ons huis zuiniger maken, zuiniger zijn met aardgas, elektriciteit en water.

De Regeling Reductie Energie (RRE) is een subsidie van de overheid voor eigenaren van een woning. Zij krijgen via de gemeente een bedrag van € 70 in de vorm van een waardebon. Deze bon kun je in deze webshop besteden. Echter alleen aan producten die voorkomen op de lijst van Milieu Centraal. Maar we hebben het makkelijk gemaakt! Alle RRE producten vind je hier. 

Hieronder staat stap-voor-stap uitgelegd hoe jij als woningeigenaar jouw waardebon kunt verzilveren. heb je geen waardebon ontvangen of ben je die kwijtgeraakt? Vraag die dan hier op. 

Heerlijck Duurzaam restant budget :

€43.235,67

Nog minimaal 617 inwoners kunnen hiermee hun waardebon verzilveren!

Wat mag wel
en niet?

Aan de actie zijn een aantal regels verbonden. Het is immers een echte subsidieregeling. Op zich zijn die regels niet superspannend wanneer je jezelf aan de richtlijnen houdt:

  • De waardebon is uitsluitend inwisselbaar door- of namens de persoon aan wie de Gemeente Gemert-Bakel de waardebon heeft doen toekomen. Deze persoon is eigenaar van de woning en de gekochte producten en diensten zijn ten behoeve van de woning de hij/zij bezit.
  • Maximaal 1 waardebon per declarant. De actie eindigt wanneer het subsidiebudget op is maar uiterlijk op 31 maart 2021.
  • Lees hier alle voorwaarden van de waardebonactie.

Uitleg stap voor stap:

Stap 1

Ga in het menu naar 'Mijn account' en maak uw persoonlijke account aan. Vul hier de waardebon code in die u vindt op de brief die u van de Gemeente ontvangen hebt. Na uw aanmelding ontvangt u direct van ons een bevestigingsmail.

Stap 2

Wanneer u bij stap 1 uw persoonlijke waardebon code hebt ingevuld, dan sturen wij u binnen 24 uur na aanmelding een kortingscode toe met € 70 winkeltegoed.

Stap 3

Met uw winkeltegoed kunt u gaan shoppen. Uw stoptegoed wordt in mindering gebracht op het totale aankoopbedrag. Is het orderbedrag hoger dan € 70 ? Dan kunt u het meerdere eenvoudig bijbetalen via iDeal.

Stap 4

Na het plaatsen van uw order ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Op uw persoonlijke account pagina kunt u de ordergegevens vinden.

Stap 5

Hebben wij uw duurzame aankopen verzameld, dan worden deze, doorgaans binnen 1 week, op een duurzame wijze bij u afgeleverd: Met elektrisch vervoer of per bakfiets!

Duurzame producten

Bent u opzoek naar duurzame producten voor in en rondom uw huis?

Betalen en leveren

De producten en diensten die u in de webshop vindt zijn allemaal afkomstig van Gemert-Bakelse leveranciers. Dus met uw aankopen steunt u hen en u draagt bij aan de leefbaarheid van ons dorp! Zij zijn het immers die onze verenigingen sponsoren. Uw bestellingen rekent u echter af met Led’s Go Green. Die zorgt ervoor dat de lokale leveranciers betaald worden voor de producten en diensten die u via heerlijckduurzaam.nl koopt. 

Uw aankopen worden bij u thuis afgeleverd. Daarvoor maakt Led’s Go Green gebruik van de diensten van per bakfiets.nl, een duurzaam initiatief van Rabauw Craftbeer en Usawa Coffee. Wat niet per bakfiets kan wordt met een elektrische auto gebracht. Met speciale dank aan Vogels Autobedrijf!

Lokaal duurzaam doen!

Bent u opzoek naar duurzame producten voor in en rondom uw huis?